Did you miss me?

Well hello again, it has been quite a while…
Ik kan allemaal excuses verzinnen waarom ik zo lang niks gepost heb maar eigenlijk was ik gewoon té druk bezig met het vieren van mijn vakantie, ook een goeie bezigheid dacht ik zo?!
But i’m back! De vakantie is bijna voorbij en ik heb genoeg verhalen en foto’s verzameld voor “enkele” updates op mijn blog.. dus het is tijd om jullie een ‘peek in my vacation’ te geven..
Ik heb al sinds eind juni vakantie en het lijkt me een beetje overdreven om alles door te nemen hier dus ik heb een collage gemaakt die staat voor zo goed als heel mijn vakantie.
Hope you enjoy! (klik op de collage voor een grotere versie!)
Collage 2014-08-20 16_04_37
Links bovenin: Mijn nieuwe boek, het appartement van Tatiana de Rosnay. Ik vind het heerlijk om te lezen en compleet te verdwijnen in een goed boek. Ik vind helaas niet genoeg rust om te lezen, behalve in de vakanties! Na het lezen van “Haar naam was Sarah” wist ik dat dit een goeie schrijfster was, dit is mijn tweede boek van haar en er zullen meerdere volgen 🙂
Rechts bovenin: Sushi, hoe kan het ook anders.. Deze foto symboliseert voornamelijk de vele etentjes die ik deze vakantie heb gehad. Ik vind het heerlijk om uiteten te gaan en om gezellig hele avonden door te brengen met vrienden of alleen met mijn vriendje ❤
Midden: De vakantie in Italië, zucht.. Ik heb mijn hart verloren aan dit land, dit is één van mijn favoriete foto’s. Het uitzicht over Florence gezien vanaf de Dom/Duome (Santa Maria del Fiore, lees: 463 treden omhoog)
Links onderin: Series! Omg, ik ben zo verslavingsgevoelig als het aankomt op series. Deze vakantie ben ik begonnen met Pretty Little Liars, echt een aanrader wat een briljante mindf*ck is deze serie, loveit! Nadat ik door alle seizoenen heen was kon ik weer de deur uit. Orange is the new Black, is de 2e serie die ik gezien heb deze vakantie, helaas was dat maar 2 seizoenen dus nu kijk ik: Gossip Girl… serie tips zijn altijd welkom btw!
Rechts onderin: Mijn favoriete drankje deze zomer; Martini Royale met wat ijs en limoen! Just perfect..

Zoals jullie kunnen zien heb ik genoeg voer voor de komende blogposts, maar ook zal mijn agenda weer drukker worden als school&stage weer begint. Ik doe dit voor de lol en voor mijzelf, ik wil niet dat ik bloggen als een verplichting ga zien. Wanneer er weer een item online zal staan is dus een verassing, ook al zal ik proberen wekelijks iets te posten, hou jullie bloglovin’ in de gaten! 😉

Ciao!

Advertenties

2 gedachtes over “Did you miss me?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s