Take a peek into my week

Collage 2014-05-13 21_44_57

Leuk, leuk! Nog een persoonlijk blogje, dit keer kunnen jullie een kijkje nemen in mijn week.
Vorige week was een erg gezellige week, we hadden het bevrijdingsfestival en ik heb nog veel meer leuke dingen gedaan, hier kon ik gemakkelijk een collage van maken voor jullie. Klik op de collage voor een grote versie & op de gekleurde tekst voor de links!

Een korte uitleg bij de foto’s:
Links boven: Homemade pizza! Een avondje lekker op de bank, met mijn vriend, genieten van een wijntje en onze homemade pizza. Om even het optimale Italiaanse gevoel te beleven, ik kan er geen genoeg van krijgen kan ik je vertellen (is het al augustus?)
Rechts boven: Het boek ‘Toen ik je zag – Isa Hoes’. Dit boek ben ik op dit moment aan het lezen, het is tot nu toe een erg indrukwekkend boek. Ik merk dat ik mezelf ga afvragen; “wat zou ik doen in zo’n situatie?”
Midden links: Oosterse salade met ketjap kip, heerlijk en zo makkelijk om te maken! Dit recept ga ik snel posten!!
Midden rechts: Het kookboek ‘Eet jezelf mooi, slank & gelukkig – Amber Albarda’ hierin wordt in het begin van het boek erg veel uitgelegd over wat nou goede voedingsstoffen en boosdoeners zijn. Erg nuttig om te lezen! Verder staan er erg veel lekkere en gezonde recepten in, een aanrader dus!
Links onderin: Cupcakes versierd met cliënten! Ikzelf heb stage gelopen in de psychiatrie, maar voor een schoolopdracht moesten we een complete dag organiseren met activiteiten. Mijn groepsgenootje had stage gelopen met licht verstandelijke gehandicapten, op deze groep hebben we ons project losgelaten 😉 En wat een succes en blijdschap! De cupcakes zijn mooi versierd en waren errug lekker, als kers op de taart hebben we de stoelendans gedaan op het repertoire voor Kabouter Plop en K3 geniaal!
Rechts onderin: Do I need to say more? Ik op het bevrijdingsfestival, heerlijke dag gehad! Al onze vrienden waren er, de zon scheen volop en de biertjes… tsja.

Ik heb het jullie gemakkelijk gemaakt, je kunt door op de boektitel te klikken het boek gelijk bestellen!
Ik hoop dat morgen mijn blog url op bloglovin’ aangepast wordt, zodat alles weer goed loopt!
I hope you all enjoyed the peek in my week 🙂

Advertenties

8 gedachtes over “Take a peek into my week

    • Echt doen! Het is misschien geen ‘leuk’ boek, maar wel interessant om te lezen hoe ze elkaar ontmoet hebben, hoe het leven van een acteur is en hoe het is om te leven met een depressie of als partner van..

  1. Leuke foto’s 🙂 Ik ben ook enorm benieuwd naar het boek van Isa Hoes. Ik zal nooit vergeten dat ik een interview zag van Antonie Kamerling… Daarin vertelde hij dat Isa Hoes dan zei: “je moet een knop omzetten!” Maar die kon hij helaas niet vinden. Ze waren zo mooi met z’n twee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s